Robert Design

© ROBERT DESIGN 2020-2022

SCRIE-MI PE WHATSAPP

ÎNCEPE UN PROIECT

Cum va decurge colaborarea noastra?

Cât costă un web-site?

De ce afacerea ta are nevoie de un site?

Ce trebuie sa ai in vedere cand iti construiesti un logo?

RECENZII CLIENTI

Logo Design Galati

Logo Design Bucuresti

Logo Design Brasov

SERVICIILE NOASTRE

UTILE

SCRIE-MI PE WHATSAPP

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

office@robertdesign.ro

ÎNCEPE UN PROIECT

Începe un proiect

  1. ro
  2. en
Robert Claudiu Design - afacere de succes

TERMENI ȘI CONDIȚII

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Folosirea (vizualizarea sau comandarea produselor/serviciilor ) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.

 

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.robertdesign.ro (text, logo-uri, aspect grafic, elemente grafice, baze de date) intra sub incidenta legilor in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul robertdesign.ro, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

 

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre utilizatorul serviciilor noastre vor fi folosite de robertdesign.ro, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. robertdesign.ro nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, in cazul unei solicitari justificate a acestora.

 

Declinarea responsabilitatii

robertdesign.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului/serviciului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca robertdesign.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs/serviciu si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

 

Solutionarea litigiilor

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului www.robertdesign.ro, utilizatorul este de acord ca legile romane sa guverneze "Termeni si conditii de utilizare" si orice disputa de orice fel care nu poate fi solutionata pe cale amiabila, va fi solutionata in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. In cazul in care politica noastra de confidentialitate se modifica, schimbarile vor fi publicate in pagina de Termeni si Conditii. Puteti alege sa fiti indepartat de pe lista noastra de destinatari de e-mailuri, contactandu-ne la office@robertdesign.ro

 

Informatii generale

Prin website intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de web www.robertdesign.ro. Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in EURO. Nu suntem platitori de TVA. Preturile pot fi platite si in RON, la cursul stabilit de comun acord sau verificand cursul BNR zilnic.

 

Returnarea banilor

Persoanele care doresc restituirea banilor, trebuie sa faca dovada ca robertdesign.ro nu si-a indeplinit atributiile contractuale.

 

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a flooda acest Site va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului  www.robertdesign.ro si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva persoanelor care au incercat acest fapt.

 

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea. Forta majora invocata si probate de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii - cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei - pe intreaga durata a fortei majore.

 

robertdesign.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Aceste modificari vor fi postate pe site.

office@robertdesign.ro