Robert Design

© ROBERT DESIGN 2020-2022

SCRIE-MI PE WHATSAPP

ÎNCEPE UN PROIECT

Cum va decurge colaborarea noastra?

Cât costă un web-site?

De ce afacerea ta are nevoie de un site?

Ce trebuie sa ai in vedere cand iti construiesti un logo?

RECENZII CLIENTI

Logo Design Galati

Logo Design Bucuresti

Logo Design Brasov

SERVICIILE NOASTRE

UTILE

SCRIE-MI PE WHATSAPP

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

office@robertdesign.ro

ÎNCEPE UN PROIECT

Începe un proiect

  1. ro
  2. en
Robert Claudiu Design - afacere de succes
Orice afacere are nevoie, în ziua de azi, de un site web. De aceea, deseori antreprenorii își pun întrebarea cât costă un site și dacă merită investiția. Iată mai jos răspunsurile la cele mai frecvente întrebări.
 

Pot să îmi fac și singur un site web?

 

Da, îți poți face dacă ai ore întregi pe zi disponibile să te uiți la tutoriale, să cauți informații pe forum-uri și să configurezi un site cu tot ce presupune el. Este greu, dar nu imposibil. Știm însă că nu toți antreprenorii au atât de mult timp la dispoziție, așa că o echipă de web-designeri pricepuți poate fi cea mai bună soluție pentru a obține un site-web rapid și eficient. Poți verifica oferta noastră de preț care se încadrează în această categorie.

 

 

Cât costă un site web?

 

Site-urile web variază ca preț. Prețurile încep de la 200 de euro și pot ajunge și la 5.000 de euro. De ce? Pentru că un designer web la început de drum, fără prea multă experiență poate cere minimul de preț, iar o companie de programare scrie module și funcționalități pentru fiecare client în parte, de la 0, prețul fiind stabilit pe oră: 35-40 euro/h. La acest preț se adaugă și costurile de găzduire, așa că puteți să faceți singuri un calcul. Indicat este să alegeți o firmă de web-design specializat, care să vă înțeleagă nevoile, să vă ofere un preț rentabil și să vă creeze site-ul perfect nevoilor dumneavoastră, fără a fi taxați suplimentar pentru timpul de lucru. 

16 noiembrie 2020

Cât costă un web-site?

16 noiembrie 2020
Orice afacere are nevoie, în ziua de azi, de un site web. De aceea, deseori antreprenorii își pun întrebarea cât costă un site și dacă merită investiția. Iată mai jos
09 octombrie 2020
Iată 5 motive pentru care trebuie NEAPĂRAT să ai un SITE WEB: Ești prezent 24/7 pentru potențialii tăi clienți Site-ul web este cea mai bună prezentare a afacerii tale Poți
25 aprilie 2020
1) Este bine să îți conturezi o idee despre cum vrei să arate logo-ul tău. Poate îți dorești ceva minimalist, ori poate ceva mai complex, poate îți asociezi brandul cu

CREEAZĂ WEB-SITE

Primește oferta mea, pot realiza pentru afacerea ta un web-site de succes, click aici pentru mai multe detalii.

Alătură-te celor 1 miliard de afaceri de pe planetă care își remarcă prezența și în online!

Care este cel mai ieftin tip de web-site?

 

Cel mai ieftin web-site este cel de prezentare. Așa cum îi spune și numele, prezintă afacerea pe care o conduceți. Este un fel de portofoliu personal. Site-ul va fi folosit pentru ca potențialii clienți să afle cu ce vă ocupați, ce beneficii au dacă lucrează cu dvs., unde vă pot găsi și ce alte proiecte asemănătoare ați mai realizat. Acest tip de web-site vă va oferi cea mai mare creativitate din punct de vedere al designului. Site-ul pe care tocmai citiți acum acest articol este unul de prezentare. 

 

Care este web-site-uri sunt mai scumpe?

 

Magazinele online presupun mai mult timp de lucru. De aceea, prețul va fi mai mare. Cu cât sunt mai multe produse de adăugat, cu atât crește, de regulă, prețul. Un designer web are nevoie de mult timp, multă răbdare și atenție pentru a adăuga fiecare produs în magazinul dvs. online, de aceea, prețul va fi stabilit în funcție de volumul de muncă. Vă asigurăm, în schimb, că un magazin online este cea mai bună investiție pentru afacerea dvs. Gândiți-vă cât costă chiria pentru un spațiu fizic în care să vindeți, cât costă utilitățile, angajații și tot ce presupune un magazin clasic. Acum gândiți-vă că investiți o singură dată într-un magazin online, care va putea ajunge la un număr mai mare de oameni, din mult mai multe zone geofrafice. Rentabil, nu? 

Afacerea ta are nevoie de un site

Proiecte logo recente