Robert Design

© ROBERT DESIGN 2020-2022

SCRIE-MI PE WHATSAPP

ÎNCEPE UN PROIECT

Cum va decurge colaborarea noastra?

Cât costă un web-site?

De ce afacerea ta are nevoie de un site?

Ce trebuie sa ai in vedere cand iti construiesti un logo?

RECENZII CLIENTI

Logo Design Galati

Logo Design Bucuresti

Logo Design Brasov

SERVICIILE NOASTRE

UTILE

SCRIE-MI PE WHATSAPP

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

office@robertdesign.ro

ÎNCEPE UN PROIECT

Începe un proiect

  1. ro
  2. en
Robert Claudiu Design - afacere de succes
22 aprilie 2020

CUM VA DECURGE COLABORAREA NOASTRĂ?

1. Contactează-mă prin intermediul butonului de contact de pe site sau pe una din rețelele de socializare. Îți voi răspunde foarte rapid.

 

2. Spune-mi cum pot să te ajut. În funcție de cerințele tale, vom stabili un preț. Te asigur de acum că îți voi oferi servicii la cele mai accesibile prețuri, sub media pieței, dar 100% calitative și asta pentru că iubesc ceea ce fac și îmi doresc ca fiecare client să fie foarte mulțumit de colaborarea noastră.

 

3. Dacă vei fi de acord cu prețul, vom începe imediat colaborarea. Dacă va fi ok și pentru tine, vom vorbi pe WatsApp, astfel încât să te țin mereu la curent cu proiectul. Vei putea vedea oricând cum arată lucrarea, îmi vei spune ce îți dorești să modific, ce să adaug și voi lucra până când voi găsi varianta perfectă pentru tine.

 

4. De obicei, un proiect, în funcție de complexitatea sa, poate fi gata în câteva ore (dacă vorbim de logo, de exemplu) sau de câteva zile (dacă este vorba despre crearea unui site web).

 

5. Este ok să te răzgândești. Poți face oricând modificări, fără costuri suplimentare.

 

6. La final, după plată, primești toate fișierele proiectului tău pe email, în următoarele formate: png, jpg, eps, pdf, vectorial, transparent. Fiecare prioect va fi adaptat nevoilor tale (rezoluție, dimensiune).

16 noiembrie 2020
Orice afacere are nevoie, în ziua de azi, de un site web. De aceea, deseori antreprenorii își pun întrebarea cât costă un site și dacă merită investiția. Iată mai jos
09 octombrie 2020
Iată 5 motive pentru care trebuie NEAPĂRAT să ai un SITE WEB: Ești prezent 24/7 pentru potențialii tăi clienți Site-ul web este cea mai bună prezentare a afacerii tale Poți
25 aprilie 2020
1) Este bine să îți conturezi o idee despre cum vrei să arate logo-ul tău. Poate îți dorești ceva minimalist, ori poate ceva mai complex, poate îți asociezi brandul cu