x
Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți. Citește Politica. Accept
16 noiembrie 2020
Orice afacere are nevoie, în ziua de azi, de un site web. De aceea, deseori antreprenorii își pun întrebarea cât costă un site și dacă merită investiția. Iată mai jos
09 octombrie 2020
Iată 5 motive pentru care trebuie NEAPĂRAT să ai un SITE WEB: Ești prezent 24/7 pentru potențialii tăi clienți Site-ul web este cea mai bună prezentare a afacerii tale Poți
25 aprilie 2020
1) Este bine să îți conturezi o idee despre cum vrei să arate logo-ul tău. Poate îți dorești ceva minimalist, ori poate ceva mai complex, poate îți asociezi brandul cu

Articole din blog

Robert Claudiu Design - logo official

ÎNCEPE UN PROIECT

PORTOFOLIU

Extinde afacerea ta la nivel global, cu o identitate vizuală de succes!

Serviciul nostru de creare logo vine în întâmpinarea celor care își doresc o imagine de succes pentru afacerea lor. Se spune că o imagine face cât o sută de cuvinte, așa că nu mai aștepta! Creează-ți un logo care să îți reprezinte brand-ul cel mai bine! Apelează la specialiști și stai relaxat. Business-ul tău este pe mâini bune!

Alătură-te celor 1 miliard de afaceri de pe planetă care își remarcă prezența și în online!

Primește oferta mea, pot realiza pentru afacerea ta un web-site de succes, click aici pentru mai multe detalii.

CREEAZĂ WEB-SITE

Realizare logo firmă, watermark

Cand vine vorba de dezvoltarea brandului companiei dvs. logo-ul este cel mai important element de branding pe care veti crea vreodata. Acest lucru stabileste aspectul pentru firma ta. Procesul de creare logo firma este de obicei prima componenta cu care clientii si potentialii clienti te vor asocia si identifica, asadar este evident ca va doriti ceva care sa reprezinte aspectul companiei dvs. chiar de la inceput. Am creat numeroase modele de logo firma personalizate pentru o gama larga de clienti intr-o varietate de industrii si suntem apreciati in mod constant pentru abilitatile de logo design distincte si profesionale pe care le producem.Romania este un loc plin de designeri de logo agentii webdesign care creeaza logo-uri cu o eficienta diferita pentru firme de toate dimensiunile, asa ca este greu sa gasesti firma potrivita care sa-ti realizeze logo-ul. Nu numai ca proiectam logo-uri pentru firme si organizatii mari, colaboram si cu firme start-up care incearca sa se diferentieze pe o piata in crestere rapida si competitiva.

1. COMPLETEAZĂ 

BRIFEUL, SEMNĂM CONTRACTUL

2. PLATA COMENZII (avans/integral)

3. PRIMEȘTI O PRIMĂ VARIANTĂ

4. MODIFICĂM PÂNĂ

GĂSIM REZULTATUL FINAL DORIT

5. LIVRĂM FIȘIERELE 

PE E-MAIL

INFORMAȚII UTILE

Un logo reusit te face intotdeauna memorabil

Un logo bine gandit va ajuta sa va pastrati brand-ul in mintea potentialilor clienti, ajutandu-va sa iesiti in evidenta din multime.

Dupa ce ati obtinut propriul logo, acesta poate fi utilizat pe site-ul dvs. web, pe retelele de socializare, pe produsele fizice si publicitare.

Logo firma care ofera consecventa pe teremen lung

Logo-ul dvs. confera afacerii o identitate vizuala care contribuie la imaginea firmei dvs. in piata intr-un mod profesional.

intotdeauna o imagine profesionala

Logo-ul ds. este stalpul de baza al tuturor materialelor dvs. de marketing, oferind o imagine profesionala care atrage clinetii.

Contribuie la randamentul investitiilor

COMPLETEAZĂ BRIEF

4

 

 

 

 

 

PORTOFOLIU LOGO

Creare Logo & Grafica

Preț logo vectorial 50

Prețul de 50€ include realizarea unui logo cu urmatoarele caracteristici:

 

  • design unic și dedicat domeniului de activitate

  • format vectorial ce se poate mări la infinit fără să iși piardă calitatea

  • propuneri nelimitate și permiterea de modificări chiar și după finalizare

  • livrarea în mai multe formate, adaptabil atât pe fundal alb, negru sau pentru print alb-negru

Am creat pentru tine un sistem de lucru simplu și eficient. Tot ce trebuie să faci este să completezi detaliile proiectului tău, iar noi vom îl vom realiza în cel mai creativ mod și în cel mai scurt timp!

Fă tu primul pas, iar noi îi vom face pe restul 1.000, până când afacerea ta va avea identitatea vizuală de succes pe care o visezi!

SISTEM DE LUCRU

COMPLETEAZĂ BRIEF

COMANDA LOGO

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

SCRIE-MI PE WHATSAPP

UTILE

SERVICIILE NOASTRE

Logo Design Brasov

Logo Design Bucuresti

Logo Design Galati

RECENZII CLIENTI

Ce trebuie sa ai in vedere cand iti construiesti un logo?

De ce afacerea ta are nevoie de un site?

Cât costă un web-site?

Cum va decurge colaborarea noastra?

ÎNCEPE UN PROIECT

SCRIE-MI PE WHATSAPP

© ROBERT DESIGN 2020-2021
Robert Design